Pankamama

Lényeg, hogy egészségesek és boldogok legyetek gyerekek!

2019. jan 10.

Naplemente joghurt -RECEPTTEL

írta: pankamamakonyhaja
Naplemente joghurt -RECEPTTEL

Bemutatok egy kellemes kis egészséges desszertet, ami ezekkel a csodás színekkel a lelkünknek is jót tesz, nem csak az ízlelőbimbóinknak. 

2018-05-10_18_38_18.jpg
 
Ez a szép nagy színes műalkotás csupa erő, egészség. A joghurt olyan fontos probiotikum (jótékony baktériumok összessége), ami segít, hogy erős maradjon az immunrendszered. Ennek az egyik legfinomabb forrása, ha növényi joghurtot eszel. Hogy miért nem tej alapút? Többek közt ezért :https://drtihanyi.hu/immunrendszer-erosites/mi-a-baj-a-tejjel

És akkor a recept:

egy fél literes kókuszjoghurtot három felé osztasz, az egyikhez áfonyát, a másikhoz málnát, a harmadikhoz ananászt adsz. Mindegyikhez kell pici édes, én stevia párti vagyok, de mindenki azt tesz bele, amit akar. (az áfonya íz akkor jön ki jól, ha édes ízbe tud burkolózni, különben kicsit seízű) ezután mindhárom ízt botmixerrel összekutyulod, és egymásra szeded őket. Megszórod egész gyümölcsökkel, és ami nagyon finom; KÓKUSZ CHIPSszel! 



Tudjátok mi a jó (többekközt) ezekben a gyümölcsökben (is)? A friss áfonya, málna és az ananász is gazdag antioxidánsokban, vitaminokban, számos egészségvédő hatással rendelkeznek! Ha tehetitek egyetek sok nyers, friss, szezonális zöldséget és gyümölcsöt! 

Jó étvágyat! 

Pankamama

pankamama_01_ok.jpg
Szólj hozzá

süti beállítások módosítása