Gombás tészta Pankamama módra
Íme egy brutál egyszerű kis tésztaétel. És ezt is imádni fogod!

hozzávalók:
- 1 nagy fej vöröshagyma apróra vágva,
- kb. 10 centi felkarikázott póréhagyma,
- 1 fej fokhagyma rázúzva,
- 6 fej csiperke gomba guszta darabokra vágva,
- 4 ek rizstejszín, vagy szójatejföl,
- olaj
Az egészet megdinszteljük olajon, aztán ha megfőtt a gomba is, hozzáadjuk a rizskrémet, megsózzuk, főzünk hozzá 2 adagnyi penne tesztát, (ez a képen kukorica tészta, tehát gluténmentes) összekeverjük, aztán jól megesszük.
Igen. Jó hagymás, mert én így szeretem. :) De, ha nem bírod ennyire a hagymát, csökkentheted az adagot!Lefekvés előtt 3 órával már ne egyetek gombát, ha érzékeny az emésztésetek, mert nagyon el tudja telíteni az embert.
Jó étvágyat!
Pankamama
